TC Electronic Polytune 3

TC Electronic heeft een nieuwe tuner, de Polytune 3. Net als zijn voorganger beschikt de Polytune 3 over drie verschillende mogelijkheden van tuning: chromatisch, polyfone en strobe modus. Je hebt dus volledige vrijheid om je eigen manier van stemmen te kiezen met dit pedaal.

 

Wat de Polytune 3 onderscheidt van zijn voorganger is dat TC Electronic de Bonafide Buffer heeft toegevoegd. De alom geprezen Bonafide Buffer zorgt ervoor dat je signaal altijd in tact blijft met de hoogst mogelijke kwaliteit. Je krijgt dus twee pedalen in één, daarmee bespaar je niet alleen geld, maar ook ruimte op je pedalboard.

 

De LED verlichting van de Polytune 3 bevat een lichtsensor die ervoor zorgt dat je onder alle omstandigheden het display van het pedaal goed kan zien. Kortom, de Polytune 3 levert de kwaliteit die je van een TC Electronic pedaal kunt verwachten.

 

Reacties zijn gesloten.

Omhoog ↑