Martin Ed Sheeran Signature Edition

Martin Ed Sheeran Signature Edition

Eindelijk is er duidelijkheid, Martin komt met een nieuwe Ed Sheeran Signature gitaar. Na de release van zijn nieuwe album “Divide” ontstond er zo’n enorme vraag naar een nieuwe signature gitaar dat Martin besloten heeft aan deze vraag te voldoen.

Gezien Ed’s liefde voor de Little Martin was het logisch dat de trilogy voltooid zou worden met andermaal een signature gebaseerd op de LX1E. De gitaar heeft een massief Sitka Spruce bovenblad en een op mahonie lijkende HPL zij- en achterkant.

Het logo van zijn nieuwe album is op meerdere plekken op de gitaar terug te vinden, zoals op de kop, ingelegd in het fretboard en met een laser in het bovenblad gegraveerd. De gitaar bevat Fishman Sonitone elektronica en wordt geleverd met een nylon gitaarhoes.

Het is nog even geduld hebben voor je er één kunt bemachtigen, want naar verwachting wordt de LXEEDSHEERAN3, zoals de gitaar gaat heten, vanaf augustus verscheept.

https://www.martinguitar.com/guitars/custom-signature-editions/ed-sheeran-signature-edition/

Reacties zijn gesloten.

Omhoog ↑