EBS Reidmar 500

EBS presenteert de Reidmar 500 amp. Deze versterker is gebaseerd op het geprezen lichtgewicht ontwerp van EBS waarmee ze de strijd aangaan met iedere zwaargewicht boutique versterker op de markt. 

De filosofie van EBS is om het karakter van de basgitaar en de identiteit van de bassist te versterken en zo zijn unieke geluid te behouden, met de Reidmar 500 zijn ze geslaagd in deze missie.

ebs_reidmar500_bass-1024x724

 

De Reidmar 500 combineert een goede kwaliteit met een lichtgewicht ontwerp voor een betaalbare prijs. De combinatie van de analoge Preamp en de digitale eindversterker zorgt voor een geweldige kwaliteit op hoog volume zonder de identiteit van je basgitaar te verliezen.

Dankzij de ‘Soft clip’ technologie verliest de Reidmar 500 geen definitie in de lage frequenties wanneer het volume voluit staat. Het maakt maximaal gebruik van de beschikbare kracht. Dit maakt het een krachtige basversterker met een geweldig geluid die in staat is om te concurreren met zwaardere en duurdere exemplaren.

De Reidmar 500 zal de Reidmar 470 vervangen, hij is 10% kleiner dan zijn voorganger en heeft tevens wat gewicht verloren.

Reacties zijn gesloten.

Omhoog ↑