Zilveren binding op de 16-serie

Het is weer die tijd van het jaar. Een paar weken voor de NAMM beurs in Amerika worden de eerste nieuwe muziekinstrumenten alweer aangekondigd. Martin heeft voor 2017 alvast drie nieuwe gitaren met Fishman elektronica toegevoegd aan de 16-serie.

Martin 16-serie

De drie akoestische gitaren hebben een bijzondere zilverkleurige binding en hebben alledrie de Fishman Matrix VT Enhance elektronica aan boord.

De D-16E en DC-16E zijn dreadnoughts met de diepte van een 000-body. Ze hebben een Sitka spruce bovenblad en schitterende Sycamore achter- en zijkanten. Deze twee houtsoorten komen bij elkaar in een mooie zilverkleurige binding. Ook de ebben toets heeft zo’n binding, evenals vierkante parelmoeren inleg.

martin-16serie-850b

De OMC-16E Cutaway Orchestra is een FSC gecertificeerd model met Cherry achter- en zijkanten. De zilveren binding komt ook hier prachtig op uit. Zeker in combinatie met de bijpassende stemknoppen in dezelfde matglanzende kleur.

Reacties zijn gesloten.

Omhoog ↑