Martin maakt zomerassortiment compleet

De laatste weken onthulde Martin al een hoop nieuwe toevoegingen voor hun assortiment deze zomer. Summer NAMM komt er weer aan en dat betekent dat er weer een hoop nieuwe instrumenten aan zitten te komen. Met deze toevoegingen maakt Martin hun assortiment voor deze zomer compleet.


DE STANDARD SERIES UITBREIDING

De ongelooflijke kwaliteit van Martins Standard Series vormt voor vele beroemde artiesten ter wereld al jaren de basis van hun iconische geluid. Met de toevoeging van de 00-18, maken ze deze serie weer een stukje completer.

De 00-18 is een verbeterde versie van de 00-18V. Zo is de bracing van deze gitaar volledig uitgesneden (ook wel “scalloped” genoemd). De gitaar bevat daarnaast een Sitka spruce top op een mahonie body (beiden natuurlijk volledig massief) om een klassiek geluid te produceren zoals je dat van Martin kunt verwachten.

TOEVOEGING AAN DE 15 SERIES

De schoonheid van de GPC-15ME valt nauwelijks te beschrijven. Dit volledig massieve Grand Performance model met een cutaway is volledig gemaakt van mahonie, waardoor hij je wat klank betreft terugneemt naar de oorsprong van de blues. Ook dit instrument bevat uitgesneden ribben, waardoor het bovenblad vrijer kan resoneren en zo een betere bas- en treblerespons kan leveren. Dankzij de toegevoegde Fishman Matrix VT Enhance elektronica is dit instrument zeer natuurgetrouw te versterken en zeer geschikt voor op het podium.

Reacties zijn gesloten.

Omhoog ↑