Een compacte maar krachtige versterker van EBS

De Reidmar is de eerste lichtgewicht bastop van EBS. Maar laat je niet van de wijs brengen door zijn formaat, deze versterker levert namelijk zwaargewicht geluid.

De filosofie van EBS is om het karakter van de instrumenten en de persoonlijkheid van de musici zo natuurlijk mogelijk te versterken. Door de fysieke afmetingen van deze D-klasse versterker is dit best een uitdaging. Echter, deze versterker laat zien dat alles mogelijk is als je slim bent.

Dankzij de geavanceerde soft-clip technologie zorgt de Reidmar er voor dat er geen enkel verlies in definitie is in de lage registers wanneer je het volume omhoog draait. In tegenstelling tot veel andere versterkers maakt de Reidmar geen gebruik van een automatische limiter die ingeschakeld wordt op een bepaald moment om het laag te balanceren. In plaats daarvan maakt de Reidmar dus gewoon slim gebruik van de kracht die hem geboden wordt.

De analoge voorversterker stuurt zijn signaal door de D-klasse eindversterker, waardoor je 250W RMS/470W dynamic output tot je beschikking hebt.

Reacties zijn gesloten.

Omhoog ↑